Produkty dla wosk z cukru stałego (2)

mąka sojowa

mąka sojowa

Mąka sojowa jest produktem ubocznym ekstrakcji oleju sojowego. Istnieje kilka procesów, które prowadzą do uzyskania różnych produktów. Mąka sojowa zazwyczaj klasyfikowana jest do sprzedaży według zawartości białka surowego. Rodzaje bogate w białko uzyskuje się z nasion bez łupin i zawierają 47-49% białka oraz 3% błonnika surowego (na podstawie paszy).
Guma ksantanowa na sprzedaż - Chemikalia do dodatków spożywczych

Guma ksantanowa na sprzedaż - Chemikalia do dodatków spożywczych

Guma ksantanowa na sprzedaż. Szukasz wysokiej jakości gumy ksantanowej na sprzedaż? Nie szukaj dalej! W tym kompleksowym przewodniku omówimy wszystko, co musisz wiedzieć o gumie ksantanowej, jej zastosowaniach, korzyściach oraz gdzie znaleźć najlepsze produkty z gumą ksantanową na rynku. Co to jest guma ksantanowa? Po pierwsze, guma ksantanowa to naturalny zagęszczacz i stabilizator żywności, który zyskał popularność w różnych branżach, w tym w produkcji żywności, kosmetykach i farmaceutykach. Jest to polisacharyd produkowany w wyniku fermentacji cukrów przez bakterię Xanthomonas campestris. Ten wszechstronny składnik ma unikalne właściwości, które czynią go cennym dodatkiem do szerokiego zakresu zastosowań. Korzyści z używania gumy ksantanowej: Po drugie, poprawiona tekstura: zdolność gumy ksantanowej do tworzenia konsystencji przypominającej żel sprawia, że jest popularnym wyborem do poprawy tekstury produktów spożywczych, takich jak sosy, dressingi i alternatywy dla nabiału.